Weddesign

Invitații de nuntă, mărturii și accesorii pentru nuntă

Termeni si conditii

Weddesign este denumirea comerciala a firmei, persoana juridica cu sediul in Mures, nr. 139A, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. F26/725/2021, avand CUI 44514364.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Weddesign exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Weddesign.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 3 saptamani din momentul receptionarii comenzii, prin curier, sau easybox. Livrarea se face prin intermediul firmei Sameday sau Urgent Cargus iar costul de livrare este de 20 de lei.  

Comenzile se pot preda personal in localitatea Sibiu.

Plata produselor comandate se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa pentru produsele comandate. Productia acestora se va realiza numai dupa ce se face dovada platii catre Weddesign.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul STRIPE , iar WEDDESIGN NU solicita si NU stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Exceptie fac produsele personalizate.