fbpx

Politica de livrare

1. URMARIREA COMENZII TALE

Se face folosind numarul AWB primit in emailul de confirmare a expedierii, transmis de compania de curierat pe email, pe site-ul companiei de curierat.

2. MODALITATI DE LIVRARE (CURIER NATIONAL – INTERNATIONAL)

Modalitatile curente care se pot  folosi pentru a intra in posesia PRODUSELOR sunt: livrare prin curier rapid, în sistem door-to-door sau Easybox.

3. COSTURI DE LIVRARE

– Costul de livrare pentru produsele din magazin este de 23 lei, în toată țara și este suportat de client. Acesta va fi afișat la finalizarea comenzii în pagina de Checkout. Livrarea se va face prin urmatoarele firme de curierat Sameday, Cargus sau Fan Courier.

4. TERMEN LIVRARE

Termenul de livrare este de 4 saptamani.

Vei fi anunțat/ă când coletul a plecat de la noi, printr-un mail transmis la finalizarea comenzii.

Din momentul în care predăm coletul curierului, produsele pot ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (excepție sâmbătă și duminica și zilele de sărbători legale), la adresa pe care ne-ai transmis-o, însă termenul de livrare nu îl stabilim noi, ci compania de curierat

5. CONDITII DE LIVRARE

In cazul in care clientul nu este disponibil pentru a ridica comanda si aceasta se intoarce la noi, acesta va suporta costul unei noi incercari de livrare.

6. RECEPTIA PRODUSELOR

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri . Orice probleme tehnice sau defecte descoperite la deschiderea coletului trebuie aduse la cunostinta comerciantului in cel mult 3 zile de la data livrarii

Shopping Cart
error: Content is protected !!