fbpx

Weddesign aduce in fața voastra invitatii de nunta, invitatii electronice, stampile si sigilii ceara, marturii, accesorii pentru nunta de calitate superioara si la un pret accesibil tuturor.

Invitatii de nunta

Ai la dispoziție o colectie de invitatii in stiluri diferite ce pot fi completate cu sigilii ceara elegante. Invitatiile sunt fabricate din produse de calitate, puteti personaliza culoarea plicului, textul.

01.

Alegi modelul

Ai o gama variata de modele din care poti alege invitatia perfecta.

02.

Personalizeaza

Adauga elementele pe care ti le dorești: culoare plic, sigiliu.

03.

Trimite comanda

Trimite comanda si noi te vom contacta pentru a personaliza textul.*

04.

Verifica

Noi iti trimitem macheta, iar dupa ce o verifici vom pregati comanda si o vom trimite.

Personalizarea textului presupune aranjarea textului dvs (fara a respecta neaparat modelul nostru) pe macheta si aplicarea a maxim 2 fonturi diferite. Numarul de modificari pentru text este limitat la 5 modificari.

Stampile si sigilii ceara

Stampilele si sigilii ceara au devenit o normalitate pe piata invitatiilor de nunta. Acestea completează perfect invitațiile de nuntă aducând o notă de eleganță acestora. Sigiliile pot fi predefinite sau pot avea logo-ul dvs.

sigilii ceara personalizate
Sigilii ceara personalizate

Accesorii pentru nunta

Adauga meniuri personalizate, plicuri, etichete marturii, numere pentru mese in aceeasi tema cu invitatia ta.

Marturii

Marturiile pentru nunta sunt realizate handmade din produse testate dermatologic. Puteti alege lumanarile parfumate, in diferite forme. Toate produsele vor fi personalizate cu numele vostru si data nuntii.

Shopping Cart
error: Content is protected !!
Scroll to Top