fbpx

Invitatii personalizate

Invitatii personalizate

Ai cautat in colectiile noastre si nu ai gasit invitatia de nunta pe care ti-o doreai? Noi putem crea invitatii personalizate conform modelului tau.

Alege sa te bucuri de invitatii personalizate unice, create special pentru tine, care sa transforme visul vostru in realitate.

Cu totii navigam pe diferite retele sociale precum Pinterest, Facebook, Instagram si suntem atrasi de diferite imagini pe care ni le-am dori pe invitatia noastra, insa nu toate firmele livreaza in Romania. Din acest motiv noi ne dorim sa ajungem impreuna cu dumneavoastra la un model care sa va satisfaca.

Trimite-ne modelul pe care ti-l doresti, iar noi iti vom transmite un mesaj cu oferta noastra, timpul de executie și conditii de realizare a invitatiei.

01.

Trimite modelul

Completeaza formularul si trimite-ne modelul.

02.

Transmitere oferta

Noi iti trimitem oferta in maxim 2 zile.

03.

Achitare macheta

Costul de realizare al machetei este 50 de lei. Această suma se va intoarce la dvs. daca veti comanda invitatii de pe site-ul nostru.

04.

Realizare macheta

Dupa achitarea taxei realizam macheta, ai la dispoziție 5 revizuiri pentru macheta.

05.

Trimitere comanda

Daca esti hotarat sa dai comanda, iti transmitem codul pentru scaderea costului machetei, trimiti comanda, verifici textul, apoi noi pregatim comanda.

Solicita oferta


    Shopping Cart
    error: Content is protected !!