fbpx
Cateva cuvinte

Despre noi

Cine suntem noi?

Weddesign

Povestea noastra a inceput in anul 2021, cand ne-am propus sa aducem in fata dumneavoastra invitatii de nunta si papetarie pentru nunta de cea mai buna calitate. Recenziile primite de la clienti ne-au demostrat ca suntem pe drumul cel bun.

Astazi, ne mandrim cu faptul ca WD Weddesign a devenit marca inregistrata la OSIM incepand cu anul 2023, fapt ce garanteaza calitatea produselor realizate sub acest brand.

Ce produse comercializam?

Categorii de produse

Fie ca esti in cautare de invitatii de nunta sau de botez, vei putea alege dintr-o multime de modele speciale, pe care le poti accesoriza cu plicuri in diverse culori si sigilii de ceara.

Daca iti doresti ca toata papetaria pentru nunta sa fie acelasi model, putem crea meniuri, placecarduri/plicuri de bani, lista de invitati sau etichetele pentru marturii in ton cu tema nuntii tale.

 

Ai nevoie de sfaturi privind papetaria pentru nunta?

Consultanta

Nu ezita sa ne scrii daca ai intrebari legate de produsele noastre sau daca nu stii ce se potriveste mai bine nuntii tale. 

Iti doresti sa colaboram?

Informatii privind colaborarea cu noi

Selectarea invitatiei si personalizarea
Pe pagina fiecarui produs disponibil in magazin gasiti posibilitatile pentru personalizarea acestuia.
ATENTIE: Orice modificare fata de modelul initial va modifica pretul +/- . Noul pret va fi actualizat automatTrimiterea textului
Textul se poate scrie in pagina produsului sau il puteti trimite pe nr. nostru de whatsapp sau pe email.
TEXTUL SE TRIMITE CU DIACRITICE


Trimiterea comenzii
Transmiterea comenzii se face prin completarea datelor din pagina de Checkout.
Plata
Plata comenzii se face INTEGRAL prin transfer bancar sau cu cardul prin intermediul platformei NETOPIA inainte de procesarea comenzii.
Modificarea textului
Textul invitatiei se personalizeaza conform textului transmis de dvs. Fonturile pe care le puteti folosi le gasiti pe blog-ul nostru.
Puteti alege maxim 2 fonturi, iar numarul de modificari este limitat la 3.


Verificarea textului
Dupa aranjarea textului veti primi o imagine a machetei pentru a fi corectata. Dupa primirea acceptului pentru tiparire vom procesa comanda.


Termenul de livrare
Termenul de livrare al comenzilor este de 4 saptamani de la achitarea comenzii. Avand in vedere ca ne dorim ca fiecare detaliu sa fie perfect, va rugam sa plasati comanda daca va incadrati in acest termen.


Anularea comenzii
Anularea comenzii de catre firma Weddesign se realizeaza in cazul in care comanda nu a fost achitata sau nu am reusit sa va contactam pentru verificarea textului. In ambele cazuri va vom transmite un mail pentru a va instiinta despre acest aspect. In cazul achitarii comenzii, suma se restituie in termen de 14 zile in contul de unde s-a efectuat plata. Anularea comenzii de catre clienti cu restituirea integrala a sumei achitate se poate face pana inainte de tiparirea comenzii. Termenul de restituire este de 14 zile.


Shopping Cart
error: Content is protected !!