fbpx

Cum se fac sigiliile de ceara?

Cum se fac sigiliile de ceara?! Sigiliile de ceară au fost folosite din cele mai vechi timpuri la curțile regale pentru a demonstra autenticitatea identității scriitorului. Astăzi, sigiliile completează perfect atât proiecte de caligrafie, felicitări, cât și invitațiile de nuntă deosebite oferind un spirit aparte, ce te vor duce cu gândul la curțile domnești.

Ce trebuie să știi înainte?

Stampilele pentru sigilii sunt confecționate din alamă și gravate mecanic cu ajutorul unui aparat CNC de mare precizie.

Sigiliile se realizează prin aplicarea acestei stampile peste ceara fierbinte. Poate parea un procedeu ușor, însă este nevoie de ceva experiență pentru a turna sigiliile aproape de perfecțiune.

 

Cum se aleg stampilele pentru sigilii?

 

Poți opta pentru diferite tipuri de sigilii și diferite forme. Daca vorbim de sigiliile rotunde, de dimensiuni mici acestea sunt pretabile pentru a grava pe acestea inițiale, modele simple. În cazul sigiliilor de 2,5-3cm putem vorbi de un model mai complex cu diferite forme și litere. Dacă nu sunteți adepta sigiliilor rotunde există varianta sigiliilor pătrate, care pot fi de asemenea gravate sau nu.

modele sigilii de ceara
Ce tipuri de ceara putem folosi?

Ceara o putem găsi sub diferite forme: batoane de ceară care necesită un pistol special pentru încălzire, batoane de ceară cu fitil sau hexagoane de ceară.

Ce culori de ceară putem găsi pentru sigilii?

Culorile de ceară sunt nenumărate, pornind de la clasicul sigiliu visiniu putem gasi sigilii aurii, argintii, bronz, verzi, roz, alb, alb perlat, negru, albastru prafuit sau chiar combinatii intre acestea.

De asemenea, culoarea sigiliului poate fi completata cu diverse accesorii precum foita de aur, flori, pudra sidefata.

ceara sigilii invitatii
Sigiliul de ceara lux sau normalitate?

Sigiliile de ceara nu mai sunt de mult timp un lux. Dacă alegem sigilii de ceară nepersonalizate acestea au un preț scăzut, le puteți găsi în magazinul nostru la 1 leu buc.

Alegând o invitație aparent banală căreia să îi adăugăm un sigiliu de ceara vom obține un model foarte elegant la un preț scăzut. În magazinul nostru puteți opta pentru a adăuga sigiliu oricărei invitații.

Dacă vă doriți sigilii personalizate, puteți achiziționa ștampila pentru sigilii pe care să adăugați modelul dorit.

 

Vă așteptăm în magazinul nostru pentru a vă inspira proiectele viitoare!

Lasă un răspuns

Shopping Cart
error: Content is protected !!
Scroll to Top