fbpx

Cand se trimit invitatiile de nunta?

Cand se trimit invitatiile de nunta? O întrebare des întâlnită și cu un răspuns ce are nevoie de o analiză complexă.

Tuturor ne-a fost dor de reînceperea evenimentelor, întâlnirile cu prietenii, distracția și momentele de neuitat.
Incertitudinea ne-a determinat să amânăm achiziția invitațiilor, însă odată cu apropierea fericitului eveniment trebuie să trimitem invitațiile.


Dacă pentru o nuntă unde invitații sunt din zonă putem să mai așteptăm, în cazul în care invitații sunt din locuri diferite este nevoie să trimiteți invitațiile cu câteva luni înainte pentru a-și putea planifica deplasarea, concediul și pentru ca voi să puteți rezerva cazarea pentru aceștia.


Publicarea unei imagini Save the date pe o rețea de socializare va aminti invitaților că se apropie nunta voastră. Ședintele Save the date sunt tot mai căutate în ultima vreme, dacă însă nu dorești o ședință Save the date poți opta pentru cardurile Save the date pe care le poți trimite sau pentru o imagine Save the date electronică.


Totuși, restricțiile din ultima vreme au determinat reprogramarea unui număr crescut de evenimente și cu siguranță, la un moment dat, se vor suprapune mai multe evenimente în aceeași zi. Trimiterea invitațiilor mai devreme oferă posibilitatea de a analiza la ce eveniment doresc să mearga, în cazul confirmării unui eveniment nu vor mai putea să renunțe.


Confirmarea prezenței este un aspect la fel de important, ultimele două săptămâni fiind momentul în care definitivați numărul de persoane și decideți cantitățile necesare pentru prăjituri, băutură, meniuri. Este indicat ca până la acest termen invitații să vă confirme prezența.

cand se trimit invitatiile
Cand se trimit invitatiile de nunta?


După ce ați stabilit momentul în care începeți să trimiteți invitațiile nu uitați să vă uitați în colectiile de invitații Weddesign pentru a găsi invitația potrivită evenimentului dumneavoastră.
Va asteptam cu drag!


Echipa weddesign!
http://www.weddesign.ro

Lasă un răspuns

Shopping Cart
error: Content is protected !!